DeskFlex

Möchten Sie DeskFlex in Aktion sehen? Buchen Sie noch heute Ihre Live-Demo!
Möchten Sie DeskFlex in Aktion sehen?
Buchen Sie noch heute Ihre Live-Demo!

Onze Industrieën

DeskFlex Resource Management Software die is gericht op het ondersteunen van verschillende industrieën. Maak boekingen beheersbaar, toegankelijk en efficiënt zoals altijd via dit systeem.  

Industrieën met DeskFlex

Ervaar betrouwbare en aanpasbare resource management software met DeskFlex. Beheer reserveringen via desktop-, mobiele en kiosk-reserveringsplatforms die het beste passen bij de medewerkers en het bedrijf. 

Lees Meer

DeskFlex hot desking-oplossingen helpen bedrijven hun middelen en ruimteplanning te beheren. Krijg opties die aansluiten bij de eisen van het bedrijf voor meer productiviteit, lagere kosten en grotere effectiviteit. 

Lees Meer

Een hulp voor overheidsorganisaties met vaak geplande vergaderingen en het toepassen van aanpasbare werkplekken voor meerdere entiteiten en personeel. DeskFlex kan helpen bij het volgen van optimalisatie van werkplekken en kantoorruimte. 

Lees Meer

Maak het mogelijk om systemen voor het boeken van schoolruimtes te ondersteunen voor multi-gebouw, multi-campus en multi-klas omgevingen. Vestig ruimteboekingssystemen voor scholen, toegang tot planningssoftware voor docenten, administratie en studenten. 

Lees Meer

Verbeter de patiëntbelasting met DeskFlex als faciliteitsreserveringssoftware om het gebruik van onderzoeksruimten, operatiekamers, vergaderruimten, privékamers en medische apparatuur te controleren. 

Lees Meer

Gebruik DeskFlex als callcenter-monitoringsoftware om de specifieke vereisten van het verkoop- en technische team te bepalen en hen te ondersteunen, wat productief teamwerk in de klantenservice mogelijk maakt. 

Lees Meer

Leer Onze Functies Kennen

Ervaar hoe DeskFlex ruimteboekingssystemen en software voor het beheer van telewerken bedrijven, zorginstellingen en onderwijsinstellingen ondersteunen.