DeskFlex

Möchten Sie DeskFlex in Aktion sehen? Buchen Sie noch heute Ihre Live-Demo!
Möchten Sie DeskFlex in Aktion sehen?
Buchen Sie noch heute Ihre Live-Demo!

Support

Wij bieden een geld-terug-garantie van 90 dagen bij elke aankoop van DeskFlex. Onze klantenondersteuningssoftware heeft een lange staat van dienst in succesvolle integratie en is ontwikkeld over een periode van twaalf jaar. Onze missie is ervoor te zorgen dat elke klant meerdere niveaus van ondersteuning heeft om aan hun behoeften te voldoen. Voor klanten met ondersteuningsvragen, bel onze ondersteuningslijn op 847-359-3990 of e-mail ons op sales@deskflex.com

Support Centrum

Ervaart u een probleem met de laatste update? Wij zorgen ervoor! Met DeskFlex kunt u met een geldig servicecontract toegang krijgen tot verschillende bronnen. Naast gratis automatische updates biedt DeskFlex softwareonderhoudsdiensten aan. Onze professionele technische ondersteuning is bereikbaar via Skype, telefoon, e-mail en TeamViewer.

Daarnaast passen we onze software ook aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Om meer te weten te komen over wat we kunnen bieden, bezoek onze website. We bieden een volledige lijst van onze diensten en softwaremogelijkheden.

 

Eenvoudig te Installeren en te Leren

Elke stap die op onze website wordt beschreven, maakt het installeren en gebruiken van DeskFlex eenvoudiger. Ons team voor ondersteuning op afstand helpt u ook graag.

Als u twijfelt over DeskFlex, geven we u 30 dagen de tijd om ons product gratis uit te proberen. Na de proefperiode kunt u zonder kosten stoppen, beginnen met betalen en blijven gebruiken. U zult weten of DeskFlex geschikt is voor uw bedrijf.

We begeleiden u graag door het proces als u vragen heeft. Onze technici hebben ervaring in elk facet van ons platform en kunnen u helpen bij installatie, basisconfiguratie en programmeerproblemen.

 

Multifunctionele Technologie en Ondersteuning

Door DeskFlex als uw belangrijkste hulpmiddel te gebruiken, kunt u het ruimtegebruik verbeteren en de samenwerking bevorderen. De klantenondersteuningssoftware van DeskFlex helpt kosten te verlagen en de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren.

Ongeacht hoe lang u DeskFlex al gebruikt, wij bieden klantenondersteuningsdiensten om u het voordeel te geven dat u nodig heeft om succesvol te zijn. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van onze producten aan een breed scala van bedrijven.

Ons technische ondersteuningsteam kan u helpen met het volgende:

Ons Jaarlijkse Ondersteuningsprogramma Omvat: